Rulada din omleta

de Lau in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2015 | 6323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 ml smantana
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • masline
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 arddei verde
  • 200 g telemea
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta:

Intr-un bol se bat ouale cu un praf de sare,se adauga smantana,50 g telemea rasa,piper.

Amestecam cu telu adaugand treptat faina,

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,

Taiem maslinele,ardei in bucati si adaugam deasupra la compozitie,

Dam tava la cuptorul incalzit cca 20 min.

Cand este gata o rasturnam pe o alta foaie de copt si rulam,lasam cca 5 min dupa care o desfacem si adaugam branza data prin razatoare,rulam din nou si mai lasam cateva minute inainte sa o servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si cascaval